det bor en christer fuglesang i oss alla

den sjunde december händer det. på riktigt. christer fuglesang ska äntligen få åka till rymden. efter år blivit ännu ett år som blivit ännu ett år av förberedelser, drömmande, hopp och besvikelser. efter att ha blivit en skämtfigur, en robert gustafsson-karaktär, någon folk flinade snett åt och bara tyckte men guud, ger han aldrig upp? om. nu händer det. christer ska få åka till rymden.

så låt oss skåla för christer i vad som finns till hands. höj glaset för de där drömmarna vi bär på som man tvivlar på och skäms lite över, men samtidigt har så svårt att släppa. drick för christer fuglesang och hur han bevisar att det inte spelar någon roll om du blir skämtad om, spottad på, nedslagen och besviken. fortsätt tro. en dag är det du som visar upp din rymddräkt med stolthet i bröstet och ett ha! där fick ni! i kamerablicken.

One thought on “det bor en christer fuglesang i oss alla”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>