getting exitedHela veckans inledning gick jag runt i en sömnig ångestdvala, till den grad att jag började undra på allvar om det var dags att knapra piller igen (ångesten över ångesten och att den ska visa sig vara något mer än ett övergångstillstånd är nästan värre än ångesten i sig själv). jobbsituationen är helt ohållbar och jag orkar inte längre engagera mig överhuvudtaget för ingenting fungerar ju i det här projektet, flytten, sjukhuset. och hela tiden malde dr phils uppfodrande it´s time for you to start getting exited about your own life! i huvudet. och det var inte det att jag inte ville. min åtgärdsplan med hårfärgningsidéer, matlagning, styrketräning, dansdoser såg så bra ut i teorin, men föll i praktiken när det enda jag orkade och klarade av att göra var att åka direkt hem från jobbet och lägga mig under täcket med alla tankarna om framtiden, kärleken, maten, människorna, jobbet, skolan, ansökningsbrev malande i huvudet. att bli exited about your own life kan enbart definieras av en själv. det var under onsdagförmiddagen jag insåg att det sista jag behövde var ännu en kväll av inlämningsuppgifter till genushistorian och träningspass och det räckte med ett öl! idag! till s.
livet, det riktiga livet i färger och toner, måste få sippra in i allt det grå. navid modiri & gudarna på personalmötet, mitt i jobbstress-suckar och chefens prat om service managment och verksamhetsbeskrivning. politiska diskussioner, kärlek och skratt en regnig onsdagkväll och inse att man glömt hur mycket man saknar somliga människor när man är ifrån dem ett tag. allt handlar om att bekämpa systemet av likformighet, slentrian, normer och det har blivit så mycket lättare att hitta den där riktigt rebelliska glöden sedan fel sida vann i valet. allt vi gör gör vi för att manifestera vårt missnöje över världens tillstånd. vi älskar, vi slåss, vi tänker för mycket, blir för fulla, använder allt det där som är fel och dåligt för oss precis på det sätt som vi behagar.
fight the power! ropade jag med uppsträckt näve på den regnvåta andra långgatan, efter att ha dragit ett halsbloss på cigaretten jag fick av s., för att i nästa sekund hostrossla upp förkylningsslem ur halsen. och glöden hade återvänt. it´s time for me to start getting exited about my own life.

One thought on “getting exited”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>