Bokmässan

Ändrade planer.
Jag finns på bokmässan imorgon i Vulkanmontern, inte på söndag.

Imorgon har jag dessutom med mig en mängd bloggböcker. Du jättegulliga tjej som kom fram och ville köpa när jag inte hade några ex där då, kom förbi imorgon igen eller maila mig så får du köpa den till bokmässepris.

Annars har jag mest värk i fötterna, har fått fina kramar av Inga-Lina Lindqvist och Hanna Hallgren, träffat massor av trevliga människor, återsett min gamla barndomsgranne Jonas Mosskin för första gången sedan vi var barn, blivit himla fint omhändertagen av Linda och Johan Skugge, lobbat för Vulkan, pratat med tanter med ungdomsförfattardrömmar, hängt i Kartagomontern med delar av Rockyredaktionen som jag frilansar för men aldrig träffat innan och lärt mig knyta ballonger.

5 thoughts on “Bokmässan”

 1. Till “Fjantig, fåfäng ung tjej..(Elin?)”:
  Offentlig bantning och bloggande om sitt midjemått: Finns hur många som helst som bloggar om sin bantning även om de inte är kändisar, så det är många som bantar offentligt, att du går på Belinda är ju för att hon är kändis.

  Jag som snart 50 år växte inte upp med chips överhuvudtaget eftersom min mamma inte köpte hem det, här var det lördagsgodis som gällde.

  Inget Top Model och det har jag inte ens sett nu heller, Veckorevyn dök upp när jag var i 20-årsåldern,iallafall upptäckte jag den inte förrän då, men däremot fanns ju Starlet*skratt* med teckande tjejer typ Barbie.

  Jo, ätstörningar fanns då också fanns kanske inte i samma utsträckning, och jag kände ett par som har gått åt tyvärr.

  Min yngre syrra har haft det, trots en mamma som inte någonsin bantade eller pratade om vikt överhuvudtaget, och syrran blev även alkoholist. Så, att ha en bantande mamma är inte säkert att det ger ett barn med viktångest, det kan bli så ändå, och det även utan Veckorevyn, Slitz och Top model.

  De som är sjuka och inte har fått hjälp mot sina ätstörningar blir ju hela tiden bombaderade av media med allt vad bantning, dieter och hälsa heter och det finns som sagt hundratals bloggar i ämnet, och det är väl offentligt om något.

  Själv skulle jag inte ha något problem om att snacka om min vikt och eventuella bantning, om jag nu hade varit av en större storlek, offentligt om jag skulle få en PT gratis för det och hjälp att ändra mitt liv, som jag tror att Belinda får;)

  av trollpackan även hon fåfäng! den 26 september 2008 kl 19:20

 2. Haha, ja det var synd att du inte hade några ex med dig idag. Men jag skickar iväg ett mejl i helgen för att beställa boken då :)

 3. trollpackan: nej, det var inte jag som skrivit den kommentaren. varför skulle jag svara anonymt på det som du skriver i ett kommentatorsfält? se tidigare inlägg för längre svar.
  ang detta: “Min yngre syrra har haft det, trots en mamma som inte någonsin bantade eller pratade om vikt överhuvudtaget, och syrran blev även alkoholist. Så, att ha en bantande mamma är inte säkert att det ger ett barn med viktångest, det kan bli så ändå, och det även utan Veckorevyn, Slitz och Top model.”
  håller jag med dig. det finns många samverkande faktorer till att man utvecklar ätstörningar. men det finns otroligt många unga tjejer därute med ästörning light-problem och dålig självkänsla som påverkas av allt sådant.
  sofia: ja så himla synd att jag inte hade några där då. maila!
  anakonda: nej jag vet. jävla krångel.
  ano: haha, du borde kommit fram och sagt hej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>