Don’t belive the hype

Eller fan.

Eftersom jag gillar den där underdogpostitionen där man är avvikande, står emot hypen och sätter sig på tvären bestämde jag mig ju redan från början att jag fan inte skulle skaffa twitter.
Dessutom var jag inte en av de första som skaffade twitter. Facebook var jag ute väldigt tidigt med, långt innan hypen. Då är det en helt annan sak. Man kan liksom inte komma in i coola gänget när hypen redan är skedd och gänget har formats. Då blir man ju losern som ba “hallååå får jag också vara med?”.
Alltså. No twitter for me.

Sedan satt jag i Kvällspassetstudion med Soraya i tisdags. Strax innan sändning satt hon med rosor på kinderna och någonting hetsigt i blicken. Hon satt och twittrade.
- Neej, jag kommer aldrig att falla dit, sa jag.
- Jag tänkte likadant, sa hon och log innan hon lyriskt började berätta om att följa Snoop Dogg och adda hit och dit och bedyrade att det inte alls var försent att börja twittra. Om en månad ja. Men inte nu.

Också sitter man överhopad med jobb och helt plötslig stress och borde börja skriva en text och Isabelle Ståhl blir med twitter och fan.

Fan.

15 thoughts on “Don’t belive the hype”

 1. lol. men du slår ändå inte navid modiri, ler fortfarande lite i mjugg när jag tänker på hans oerhört brinnande anti-facebook-blogginlägg där han verkligen sågade hypen, och inte långt senare fanns han ju där han också. det är ingen idé att ens försöka stå emot längre!
  hälsn – en som by the way också var sjukt tidig med facebook, var EN enda (nörd)vän som hade det när jag gick med (har dock ej skaffat twitter tänkte jag skriva, men fan det har jag ju visst, haha, men bara gjort två inlägg för typ två månader sen..och förträngt det uppenbarligen).

 2. hahaha. jag till soraya i tisdags:
  - men man vill ju liksom inte göra en navid modiri och facebook-grej.

 3. haha! men vet du, jag kom precis på nu att det var så jag hittade till din blogg för första gången, du hade lämnat en skitbra kommentar på det inlägget. navids anti facebook-inlägg alltså.

 4. haha! är det sant?
  jag minns att jag bara fick sura kommentarer när jag bitchade mot navids facebook-diss. men jag kunde inte låta bli. kul att jag fick en bloggläsare till pga den iaf.
  och såklart stor seger för mig sen när han skaffade facebook :=)

 5. Bla bla…. kritisk massa… bla bla Sverige är en ankdamm.. bla bla… ännu ett vapen för att vrida makten ur händerna på di gamle… Voilà.

  Hade först någon tanke på att det skulle bli mer… externa tankar där, mer nätverkande och poser om ni så vill, medan det banala och privata skulle stanna på facebook. Men, när jag tänker efter… så blir det nog inte.

 6. Välkommen darling! Först är det lite skrämmande, men så fort du kommer in i det så blir du bara varm i hjärtat av att inse att du som människa är så mycket bättre än alla andra. Det är bland annat därför jag gillart

 7. Soy: Haha fantastisk motivering vännen!

  För övrigt noteras att Navid Modiri nu skaffat twitter. Utan hatiska blogginlägg innan.

 8. Själv hade jag varit dräktig med Twitter ganska länge, d.v.s. gått med – och sen glömt bort alltihop. Tills jag såg att en viss person hade lagt till mig. DET är väl ändå ganska creddigt, att liksom ha ett avslappnat förhållande till det hela? Snälla?

 9. Har upplevt det samma… och nu är jag där och twittrar själv. Fan är rätt ord!

 10. Jag twittrar i alla fall inte från mobilen.

  än…

  och underdog kommer jag nog aldrig att bli – dels är jag fysiskt aldrig under någon i längd, dels är jag kattälskare. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>