Vad vore er Melodifestival-bevakning utan Gustav Almestad?

När jag ändå är inne på bra folk som skriver bra saker: Er Melodifestival vore inte alls lika underbar, om inte Gustav bloggade, twittrade och skrev långt och utförligt om låtar, kläder och allt däremellan. Bara läs hans skrivande om förra årets Melodifestival och ESC så fattar ni vad jag menar. Idag har han redan börjat med diskussion kring årets mello.

Nu undrar jag mest vilken tidning som kommer att fånga upp kombinationen grym skribent och schlagernörd och ge honom lite vettigt utrymme och arvode för sitt skrivande. Det är faktiskt på tiden att ni gör det.

One thought on “Vad vore er Melodifestival-bevakning utan Gustav Almestad?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>