On the radio

Igår körde Sjuhärad Direkt specialsändning om fula ord. Jag var med som en av experterna. På vad vet jag inte riktigt, men det var väldigt roligt att exemplifiera mina best of bajsleken och ifrågasätta inringande lyssnare som höll den vanliga harangen om att ungdomar har ett så dåligt språk nuförtiden.

Imorgon hörs jag i riksetern, i P3:s Morgonpasset Helg. Jag och Kristoffer Viita är lördagspanelen, som varannan lördag diskuterar och reflekterar. Från niotiden och framåt kan man vakna till våra röster.

One thought on “On the radio”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>