Lite om bloggpris-galejet

Kvällens förfest: Var såklart i mitt, Gustavs och Malins hotellrum där expojkvän och Karin senare anslöt. Bubbel, Darin, smink och skålar!

Kvällens starkaste: Julia Skott hade kameliadamshosta och hade legat sjuk länge, men dök ändå upp med fantastiska korkskruvslockar och förtjusande make och såg och var helt strålande.

Kvällens stiligaste: Piratförlaget-Mattias såklart. Alltid.

Kvällens snyggaste: Hanna Fridén. Jag säger som Mymlan: Vore jag inte gammal och straight så…eller vänta nu. Och sedan såklart min kille, som helt riktigt kallade modebloggskille av Lisa Magnusson. Väst, scarf och wifebeater ftw.

Kvällens OMFG: Paradise Hotel-medlemmar var där! Jag pep av kusinen-från-landet-lycka när Cimon gick förbi, smög iväg till Gustav och viskade om Cimons närvaro i hans öra. Vilket gjorde Gustav så exalterad att hans armviftande ledde till att halva mitt glas gratisvin spilldes ut.

Kvällens gravidmageutveckling: Johanna Ögrens. Fascinerande att träffa henne ungefär var tredje månad och se hur magen har växt. Fast nästa gång är nog bebisen inte kvar däri.

Kvällens exalterade lyssnande: Isabelle Ståhls. Jag vet att du har issues med det, men fan Isabelle, jag älskar din exalterade återkoppling när någon pratar. Enda problemet är väl att människor som jag får prathybris och aldrig håller tyst då.

Kvällens berusningsutveckling: När jag mötte Daniel Åberg tidigt under kvällen pratade vi bokutgivning. Några timmar senare pratade jag bara om Paradise Hotels närvaro.

Kvällens anonyma: Älskade dumburk. Kul att äntligen få ett ansikte till bloggen!

Kvällens publikbrölande: Gustav skrek så att jag ömsom skrattade och nervösade över att folk skulle höra.

Kvällens insiderforskare: Mitt ex som befinner sig helt utanför både Twitter- media- och bloggvärld. Han stod mest och log fascinerat och mumlade något om social studie.

Kvällens sämsta möte: Både Julia och Karin pratade länge med Hanna Hellqvist. Det enda jag fick ur mig var ett ”männ guu va braru ä”. Senare, i sällskap av Ulrika Good och GP-damerna Britz och Wieselgren, tjatade jag på henne att skaffa Twitter.

Kvällens roligaste förlorare: Wierd Sciencefolket som jag sammanstrålade med i baren efter att vi båda förlorat våra klasser.

Kvällens feltänk 1: Tre rundor twittershots i baren var minst två för mycket, å båda min berusnings och ekonomis vägnar.

Kvällens feltänk 2: Min och Lisa Magnussons pakt om att ligga med någon av Paradise Hotel-deltagarna om de dök upp igen. Tack och lov att de inte gjorde det.

Kvällens feltänk 3: Att jag inte vann såklart. What’s up with dat?

Kvällens bästa: Sällskapet och mötena. Åh, vad roligt det var.

10 thoughts on “Lite om bloggpris-galejet”

  1. Va bissart. Så det var en gala för bkoggare? Det är ju som att ha en gala för amatörornitologer. =) Snacka om att stämningen måste varit som i kejsarens nya kläder, eller?

  2. De kanske inte är många, men de har fan så mycket bättre galor än vad amatörornitologer och bloggare har.

  3. Lilla pojken tittar in på galan och säger högt – men varför har sveriges största kvällstidning ett pris för människor som regelbundet skriver ogenomtänkta texter på internet, gnabbar lite internt och förösker tävla i mest kontroversiella åsikten inom ramarna för tidens populärkulturella anda? Tystnaden sprider sig.

  4. Det få du tycka Julia om du vill.
    Skona mig gärna från att ge exempel tack. Var inne och kollade film från galan nu. Jag höll på att kräkas. Klåparnas julafton.

  5. Hahaha, men vilka fantastiskt begåvade, snygga och braiga klåpare sen! Loves you all, och jag är inte ens one of you 4 real.

  6. Men herregud. För att vara så äcklad av bloggar och bloggare måste man ju säga att du inte direkt skonar dig själv, Ingrid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>