Feminism – så funkar det

Med start i eftermiddag och några onsdagar framåt kommer jag att ha en liten programserie i Sjuhärad Direkt på temat Feminism – så funkar det. Frågor som varför hatar feminister män och varför feminister alltid är så fula ska en gång för alla besvaras.

Webblyssna här!

13 thoughts on “Feminism – så funkar det”

 1. Säg till SR att de inte ska vara så begränsande. Deras mediaspelare stöder bara windows-baserade program. Sucks! Vägrar att installera skit på min dator. Dessutom så stöder 99% av alla andra mediaspelare alla sorters mjukvara.

  Skulle gärna lyssnat annars. :(

 2. Malinka: Japp och finns förm även i textform.
  Hmm: Nej jag vet, jag är lika irriterad jag som sitter här med min mac. Missar massa bra. Vet dock inte hur mkt makt jag har över SR i den frågan.

 3. @ Elin: Många bäckar små :) Ju fler som påpekar att de sitter i en liten låda, så ökar chansen att de tittar ut i verkligheten.

 4. Vad bra Elin. Jag tycker du är vettig så det ska jag följa med intresse. Fast du får lova att du verkligen besvarar de där två frågeställningarna som du tar upp, för det är de som är mina huvudfrågor. =)

  Förresten så om ni har problem med att lyssna på streamar på er Mac så går det bra att ladda ner valfritt program som klarar streamingprotokoll för WMP. Exempelvis MPlayer på: http://www.mplayerhq.hu/homepage/design7/dload.html. Det kan vara en liten inlärningskurva innan man greppar det där med streamingurl:er och hur man får fram den, men när man väl gjort det så kan man dessutom spara streamen för att lyssna på den igen när man är klar. Är det inte fantastiskt så säg?

 5. Det här skall bli kul!

  Förresten, jag kan lyssna på SR webbradio utan problem, och jag har varken Real Player eller Windows Media Player installerat.

  Finns bra gratisplugins för WMP under Linux, funkar finfint med Firefox.

  Just for the record.

 6. Hej!

  Min erfarenhet av feminister ger inte att de generellt hatar män men att de generellt är mindre attraktiva än icke-feminister, enligt de olika mått med vilka man brukar beskriva goda fysiologiska genetiska egenskaper.

  Jag kan snabbt komma på en mängd rimliga anledningar till varför men det vore intressant att höra dina Elin! Lyckades inte finna dagens program.

 7. Sofia: Nej, verkligen inte. Det verkar finnas väldigt många människor som inte har en aning. Däremot ville jag göra upp med fördomar och göra det på ett roligt och pedagogiskt sätt och radion var ett perfekt forum för detta. Sjuhärad Direkt ger mig så fria händer att göra sådana här saker att jag ville utnyttja det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>