Bokmässa osv

Jag kommer förmodligen att kommentera valet och den nuvarande politiska situationen i en rad texter framöver. Början av veckan har jag mest ägnat åt att gråta och sedan försöka styra upp mitt eget liv i postvalrörelse-tillståndet. I eftermiddag pratar jag dock SD-reaktioner i min krönika i Sjuhärad Direkt (man kan som vanligt lyssna i efterhand via webben om man missar).

Men imorgon är det Bokmässa. Jag och Gustav pratar om Skamlöst, som alldeles snart kommer ut och ligger här intill mig och är ursnygg. ETC-montern torsdag kl 10 eller fredag kl 10.30 är det som gäller då. I P3 Kultur på söndag kan man också lyssna på ett reportage av mig om branchbesökares dubbelhet och mingelhat på Bokmässan.

One thought on “Bokmässa osv”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>