2. En låt som du hatar

Jag tror att jag tyckte att det här var en hyfsad låt när den kom, även om den aldrig varit en av M.I.A:s bästa. Det var dock innan den harvades på indiedansgolv år efter år efter år. Och varje gång blir varenda popsnöre lika lyckligt och jo, säkerligen är det någon som tycker att det är coolt att de gillar en låt som är lite sådära exotisk och icke-vit och däri någonstans ligger mitt verkliga hat. Snälla, sluta spela den nu.


M.I.A. Paper Planes by ecureuilvolant

One thought on “2. En låt som du hatar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>