30 låtar

För en gångs skull ska jag hoppa på en sån dära bloggutmaning och göra som Eric, Gustav, Medelklassman med flera. Jag kommer knappast orka blogga varje dag, men regelbundet i alla fall. Nu kör vi!

1. Din favoritlåt

Jag har en djävulsk massa favoritlåtar, såklart. Men ska jag säga den som jag flest gånger skrikit “det här är min favoritlåt!” om och som jag aldrig tröttnar på, då blir det denna. Dessutom den låt som funkar bäst när jag dansar ensam hemma, sådär som tjejer i romcoms gör när de vill peppa upp sig själva.

4 thoughts on “30 låtar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>