Skicka dina använda kalsonger till mig!

- Den hjärnan skulle man vilja bo i, brukar min pappa säga om människor som gör inspirerande, konstiga eller bara tokroliga saker. Att bara få bo i den skallen och se hur det funkar, hur trådarna connectas och blir absurda idéer som framställs. Vara med i hela processen.
Jag kommer på mig själv att säga just det när jag är inne på Fulheten-Nannas blogg Fem bilder.

Bäst av allt är nätdejtande Tindra. Jag skrattar högt och galet ensam framför datorn. Tindra har även en egen blogg. Jag älskar Tindra.
Och har man själv varit nere i spraydateträsket roas man ju kanske lite extra av alla svar som Tindra får. Man vet ju hur det är liksom. Jag var i och för sig inte nere i träsket särskilt länge och numera är det mest en rolig period att prata om med mina vänner, som spraydate-hängde under samma period, men jag tror aldrig jag pratat med så många människor som hade varit totalt ointressanta irl bara för att de framstod som fantastiska i jämförelse med alla andra där. Jag hittade väl någon av värde, men i största allmänhet grep man efter halmstrån. Samtidigt spraydatande med kompisar ger i och för sig i efterhand minst lika många roliga minnen som krogbesök tenderar att generera i, men gud vad energi det tog. Och gud vad många konstiga mail man fick.

Mina konstigaste erbjudanden topp 3:
1. Mannen som gång på gång mailade och ville bjuda mig på Finlandskryssning. Blev tjurig och började gapa åt mig efter ett par mail när jag inte nappat på hans erbjudande och inte svarat. Du är så vacker, jag har pengar vi kan ha så roligt ihop är jag inte man nog för dig?
2. Mannen som ville vara min slav i en vecka, 24/7. (Med tanke på mitt hat mot hushållsarbete var detta ett erbjudande som faktiskt övervägdes.)
3. Mannen som beskrev sig själv som en 35-årig, charmig och snygg flygkapten som undrade om jag ville vara hans hotellälskarinna de gånger han mellanlandade i Göteborg.
(Övervägde även detta, jag älskar ju frukostbuffé)

Det är ju lite trist sådana gånger, att man betraktar mailen och dess upphovsmän med misstänksamhet och inte svarar. Jag menar; om jag sammanfattar ett och ett halvt års singelliv blir det ju bara det vanliga singelshit av uppbrott, dejtande, onenightstands, brustet hjärta, försök till förhållande, uppbrott, trassliga relationer, ditchande, hjärtekrossande och så vidare. Visst drama, men föga originellt drama. Fan vad gött det hade varit att mitt i den sammanfattningen kunna klämma in ja och sen blev jag bjuden på Finlandskryssning, provade på livet som slavägarinna och agerade hotellälskarinna ett tag också.

En annan sak med nätdejtingvärlden är ju som vanligt alla snuskmail som man får (alltså ja, slavmailet får väl också gå under den rubriken, det var inte direkt så att jag inte fattade att han förmodligen ville vara min slav på fler sätt än att han erbjöd sig att diska mitt diskberg). Och okej de vanliga kukenifittan och porrnovellsmailen. Men alla andra.
Nej, jag vill inte sälja mina smutsiga underkläder till dig. Nej, jag vill inte skicka iväg något par av mina skor till dig. Nej, jag vill inte stänga in dig i en plastsäck och vänta tills du nästan inte andas längre innan jag öppnar. Nej, jag vill inte leka katolsk skolflicka med din sambo medan du filmar oss. Nej, jag vill inte bli straffad för min synder av en femtioårig man. Nej, jag vill inte kissa på dig. Nej, jag vill inte knulla med dig och kalla dig pappa.
Och så vidare och så vidare.
Ett ännu mer intressant projekt än Tindra vore ju att starta en kvinnlig, anonym spraydateanvändare som började tracka män med sådana mail. Jag säger inte att inte kvinnor skickar sexmail, sexchattar och så vidare för det gör vi. Men just det där randomtrackandet av människor som inte verkar ha något intresse alls av att leka katolsk skolflicka eller skicka använda trosor känns som en helt manlig domän. Att männen tar sig så fucking mycket bisarr frihet i internetvärlden och att man som kvinna vant sig vid att gång på gång klicka bort de där porrmailen. På samma sätt som man gång på gång parerar tafsanden och dylikt.
Det vore sjukt intressant, men förmodligen föga etiskt, att starta en kvinnlig spraydateanvändare som sedan börjar tracka random seriösa män med mail om att skicka dina använda kalsonger till mig!
Jag vill veta hur det funkar om man vänder på det, om kvinnan blir den som trackar med konstiga sexmail. Är det fortfarande mannen som har kontrollen? Kommer jag bara få sjuka mängder sexmail tillbaka? Kan kvinnan någonsin bli den som randomtrackar sexuellt?

11 thoughts on “Skicka dina använda kalsonger till mig!”

 1. Åh Tindra var ju humor på hög nivå! Men måste ju bara återknyta till debatten om idealkvinnan, är inte detta precis vad jag sa? Här har vi en mkt söt men uppenbart superkorkad, totalt ointressant människa, och vad får hon, jo 400 mail på en vecka!!! Det var bra många mer än vad jag någonsin fått på spraydate….

 2. ÅH! äntligen fick jag tid vid en dator MED INTERNET (hallelujah!) till att läsa igenom inlägg här :) jag älskade detta. det borde verkligen göras. tindrabloggen är ju också helt fantastisk! åh vi borde dricka körsbärsvin (eller så säger vi att det är körsbärsvin och hinkar fulöl istället) snart och prata feminism, hiphop och.. jamen om allt annat! du borde förresten hänga med på teater den 19 april på pustervik.

 3. Ja det är underligt att det är bara män (nästan) som håller på så. mmen å andra sidan, när förförelse är omöjligt kanske endast trakaserier återstår.

 4. otroligt intressant. jag tror att männen skulle bli jävligt rädda och förvirrade om dom fick random sexmail av någon britta 37 från hofors.

 5. m: var det inte 400 mail på ett dygn till och med? alltså jag vene. mina issues med idealkvinnan handlar mer om att jag märker att även i de kretsar där jag hänger och känner mig bekväm, vilket knappast är samma fiktiva kretsar som tindra kan tänkas hänga i, finns det jävligt mkt gränser kring hur man får vara som kvinna och se ut som kvinna för att vara attraktiv. jag är rätt glad att jag inte är spraydatesnubbarnas idealkvinna ärligt talat. men jag förstår din poäng, absolut.
  mari: ja jag är också rädd för det.
  hiphopsyster: JA. jag vet vilken teater du menar och jag är skitpepp på den. jag hör av mig gulle!
  n: å andra sidan borde jag i vissa fall hängett mig åt trakasserier för längesen då ehe.
  joanna: haha du har precis gett mig min spraydateidentitet. underbart! ja fan, jag är så sugen på att testa och se vad som händer.
  mia: amen eller hur. problemet var ju om han inte såg ut och var som i mina fantasier och jag var tvungen till att knulla mig till den där frukostbuffen.

 6. HA HA fan vad kul ett fiktivt sprejdejt konto, det måste du bara göra !! Jobbigt bara om grabbarna därute nappar på dina förslag och du får massa smutsiga kalsonger hem till dig :)

 7. ano: fast för att de ska kunna skicka hem dem till mig måste de ju ha min hemadress och den får de ju def. inte. den fiktiva kommer bara trackmaila. aldrig svara på ev. intresse. åhhh jag börjar bli lite för sugen på den här grejen nu alltså. men det är oetiskt va? va?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>