Stunder då man inser att man fan inte lever vinnarlivet just nu

1. När en kompis presenterar en för några av hennes bekanta med orden ”Det här är Elin. Hon raggar inte. Hon brukar mest stå i ett hörn och se arg ut. Dessutom är hon halvflata”.

2. När man sitter full och ensam halv fem på morgonen i sin lägenhet och kör ett crying-while-eating-race framför en tallrik havregrynsgröt (det enda ätbara som fanns) till ljudet av Cyndi Laupers Time after time (alltså videon! love!).

3. När man blir frontad vid söndagens morgonkaffe med SAOL och ”du jag tänkte på ett ord du använde i diskussionerna på festen väldigt ofta igår, som fick dig att låta väldigt smart. Jag slog upp det ordet nu och inser att du inte hade en aning om vad det betydde utan bara använde det för att låta smart, eller hur?”.

4. När man tappat rösten för att man i onyktert tillstånd tyckte att det var skitkul att gå runt och låta som Varan-TV-versionen av Chewbacca.

5. När man sitter på nattåget klockan två på natten inklämd mellan tre överviktiga hårdrockskillar som på Gävlemål diskuterar Star Trek.

6. När dagens höjdpunkt, på allvar, är att se på Plus med mamma och förfasas över priserna på gymträning.

7. När man känner sig sjukt jävla häftig och gangsta då man står och spottar och inbillar sig att man spottar lite, lite blod, lutad mot ett betonghus till ljudet av NWA i hörlurarna och det enda man gjort är att intervallträna löpning lite väl hårt.

9 thoughts on “Stunder då man inser att man fan inte lever vinnarlivet just nu”

 1. Halvflata låter som när folk kallar mig för halvryss. (Kom ihåg att en droppe Annat förpestar alltihopat!)

  Jag undrar också vilket ordet var.

 2. nr 3 är ju så himla bra. Man blir lite paff… och sen kansk elite generad över att det hänt ;) (min personliga uppfattnign iaf)

  det är sånt som händer. Livet går bidare. men du får en virtuell kram iaf. inte supa och gråta ensam!! och gört mitt i natten. om det hade varit varma ostmackor och choklad…

 3. underlandet och julia: HAHA. inte en chans att jag berättar vilket ord det var!
  julia: ja “halvflata” är inte den definition som jag skulle satt på mig själv, direkt. dessutom är ju en relativt icke-praktiserande-halvlesbisk nowadays, vilket gjorde påpekandet ännu mer onödigt.
  åsa: tack för kramen. söp gjorde jag naturligtivs inte ensam, men jag var fortfarande full när jag kom hem. gröten var fan det deppigaste av allt. eller om det var faktumet att jag lyssnade på time after time och naturligtvis, i fyllelipet, var fullständigt övertygad om att jag aldrig komma finna kärleken jaddajadda.

 4. shit. jag känner mig busted. nummer 2. möjligtvis en annan låt, möjligtvis snabbmakaroner i stället för gröt. men ändå. har du spycams i min lägenhet?

 5. eh, jag har bett om ursäkt för min smidiga kommentar, eller hur? annars gör jag det nu, en vecka senare. (men erkänn, lite roligt att jag kallar dig halvflata o inte bi.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>