Stoppa regnskogsskövlingarna!

Ania har en skapat en egen enkätundersökning efter att ha upprörts av svaren i aftonbladet.se:s poll kring intimrakning. Ställningen just nu är att 91% av männen vill att deras sexpartner ska raka sig.
Jag vet inte jag, Ania, är det verkligen någonting att uppröras över? Eller rättare sagt: Vill man verkligen ligga med någon som på fullaste allvar fyller i en helt ovetenskaplig undersökning kring intimrakning?
Förlåt mig för min elitism, men det är fredag och på fredagar får jag unna mig både bulle till eftermiddagskaffet och ohämmad knullelitism och jag tänker att personer som sitter och tycker att det är givande att klicka i sådana här undersökningar inte är folk man ligger med i alla fall.
Möjligen är det den typen av person som man vaknar upp intill med grava minnesluckor, vänder sig om och ser en fet tribaltatuering över sovande skuldror, vänder sig om och kräks och lovar sig själv att aldrig mer dricka tequila.

Det här är anledningen till att man alltid ber folk stava till Foucault en stund innan samlaget. Någon jävla urskiljningsförmåga måste man ju ändå ha.

27 thoughts on “Stoppa regnskogsskövlingarna!”

 1. Precis, foucault-testet är ett bra inträdesprov. eller så kör man en snabb check om vederbörande tror att humaniora är en vetenskap eller en sjukdom.

 2. Foucault? Oj shit va svårt. Det hade jag haft svårt med. Hade det varit Bårdijö hade jag inte haft en chans.

 3. haha, stavningstest alltså¨.. om jag får skriva så hade det nog funkat – spelling contest by mouth, not so much.

  Jag måste erkänna att jag kände mig uråldrig och fel i tiden när jag insåg att jag nog var bland dom där 10% som inte sa hej till helrakningen.

  Jag tror iofs att det finns en bra funktion med det där håret – och har aldrig haft svamp heller ;) jaja, så länge man själv är nöjd (och ens partner – vilket påminner mig, måste man fråga vad deras preferens är eller kan man utgå ifrån att om ngt är helfel skulle dom säga till?).

  det är morgon. jag behöver kaffe.

  tack för att du gjorde första dleen lite bättre.

 4. isabelle: haha ja. bra där.

  30: jo, ens sexliv blir ju inte särskilt vitalt och spännande med ett sånt inträdesprov (ehe inträde…). jag har nog svårast för den där simone de nånting. pinsamt nog.

  D: eller hur? ;=)

  chall: nej, vadå? ska man fråga efter folks preferenser? skulle aldrig komma på fråga.

  ano: inte en chans, baby. akademisk putslustighet ftw.

 5. Väl talat!
  Det är samma tribaltyper som lämnar välformulerade kommentarer i ämnet som lyder; “könshår är skabbigt”, och med det anser att de har vunnit diskussionen på knockout. Argumenten tog slut sen.

 6. Är det inte lite tjatigt med de ständiga anspelningarna på pedofili när det gäller fittrakning? Jo, det är det. “Se ut som en tioåring på musen” är bara ännu en variant.

  Personer som upprörs över fittrakning brukar dessutom glömma att det inte bara handlar om underordning i förhållande till en man. Som om inte flator skulle raka sig. (Hur många som är rakade respektive har knäckebröd bredvid sängen känner jag dock inte till.)

 7. Niklas: Haha, minns när min exflickvän började diskutera sånt i flatkretsar och var helt sjukt upprörd över att FLATOR rakade sig. Hallå! De var ju PK! Och emot patriarkatet!
  Så jo, jag vet vad du menar.

 8. Elin, jag vill bara upplysa dig om att du har legat med minst en människa som, hör och häpna, BÅDE kan stava till foucault OCH gärna klickar i varenda poll på internet.

  Undertecknad ber om upprättelse för alla som visst kan kombinera intresse i Aftonbladets ovetenskapliga nätundersökning om intimrakning med personlig värdighet!

  Och sedan håller jag med Niklas om att det börjar bli tröttsamt med pedofilgliringarna.

 9. Inte bara tröttsamt utan felaktigt. Jag har sett ett antal kvinnokön och ett något mindre antal flickkön. De ser annorlunda ut oavsett behåring. Vidare så får jag säga att Foucault-test var ohyggligt stroppigt men precis som det är OK att basha män är det ju OK att ägna sig åt ohöljt arbetarklassförakt numera…

 10. måste be om ursäkt, det var jag som skrev den där anonyma neggkommentaren ovan. vill bara säga att jag för det mesta tycker du är grym och att min kommentar bara var riktad till det där sista om Foucault som jag tyckte var lite väl raljant. kan störa mig lite på den typen av humor. kanske för att jag själv tar åt mig. hursomhelst, finns ju verkligen ingen ursäkt för att skriva sådana där negativa kommentarer anonymnt så kände att jag behövde förklara mig lite.

  /Viktor

 11. Jag har väl en viss dragning till naturliga kroppar och har därför aldrig upplevt en rakad fitta. Jag tycker det verkar så himla krångligt. För det krävs väl att man rakar sig väldigt ofta för att det inte ska bli stubb? Och liiite stubb finns väl kvar även om man gör det ofta, och hur skönt är det dra handen över?

 12. haha, JAG fyllde ju i den, och jag skulle lätt ligga med mig själv…
  meeen asså det var ju lite därför jag gjorde mig MIN EGEN undersökning. och ja, jag TYCKER faktiskt att det är att “se ut som en tioåring på musen” att inte ha ett hårstrå alls, tex för att på tioåringars musar (möss? haha) finns det inga hår alls. varför provoceras många män av detta? jag säger inte att de är peddos eller egentligen vill se en tioårings, men jag TYCKER det är lite ehm. ja. precis lika ovärt som jag tycker det är med rakade mansbröst. viva el hår liksom, i mitt tycke då ja. man FÅR som sagt gilla “släta” (i tio minuter precis efter man rakat sig då eller? oj förlåt, jag skulle ju inte…) musar om man vill.

  ps: jag vet inte ens vad foucault betyder, men du skulle väl ev ligga med mig ändå? om det inte vore så att min syrra är ditt ex. och att lsm är min vän och att jag är er kopplerska. osv. haha obs, teoretiskt alltså… eller..? eääh. du fattar vad jag menar!!!

  de kanske borde ha med en “det spelar ingen roll” på undersökningen btw, har bara så svårt att tro att 91 prolle verkligen tycker att man _SKA_ raka sig där nere?! men ookej det blir för långt nu, ska hejda mig! ;D

 13. El rubiales: ohyggligt stroppigt var bara förnamnet. det kommer en uppföljning på det här inlägget då jag diskuterar mitt klassförakt och min stroppighet. wait and see.

  eff: Tack för bonuspoäng!

  Viktor: Tack för din uppföljning, ursäkt och förklaring. Den värmde verkligen. Jag förstår att du anser att jag är raljant och jag håller med dig. Det var naturligtvis jävligt onödigt av mig och jag vet att väldigt många blev pissed över detta. Jag ska skriva ett uppföljande inlägg om elitism och stroppighet, som sagt.
  Du har all rätt i världen att kritisera mig, jag tar gärna emot kritik. Det tråkiga var just att det var en anonym kommentar utan förklarande kontext. Nu klarnade det. Tack.

  ano: Jag är ingen hårexpert, men så måste det ju vara. Orka raka. För mig handlar det nog mest om det. Energispill. Har inte tid med sånt. Man måste ju förmodligen göra det så jävla ofta.

  ania: Gulledig. Jag skulle ju lätt ligga med dig, om jag inte redan legat med din syster och din kompis (åh Gud, jag ser själv hur det här ser ut haha). Du vet väl att jag avgudar dig och tycker att du är en av världens grymmaste, roligaste människor? Jag håller med dig om den pollen, DET hade varit ett jävligt vettigt alternativ. Och jag förstår att du skapade en egen poll och jag tyckte att det var grymt gjort. Som sagt, jag återkommer om min stroppiga elitism. Jag hade faktiskt en tanke bakom och jag har completed my mission.

  huskorset: Tack!

 14. åh men bra!!! för jag tänker detsamma, även om jag brukar fetdissa stroppiga elitister. om du inte hade legat med min syrra. och min kompis. och jag inte varit så in i norden jättestraight… haha!!! ja jag får väl ta och räkna ut det där nån dag, är ganska chockad att så många har svarat. men min ÄR annorlunda, ganska många fler regnskogar… meeen sen är ju inte den sådär jättestatistiskt hållbar osv heller, hahaha. whatever, jag är mest nöjd över att så många orkade bry sig om en så egentligen obetydlig grej som könshår! mer kommentarer än jag ever fått liksom. på temat könshår. heeeh. O_o

 15. ania: Men du känner ju mig. Du har väl hört mig fyllesjunga, sett mig dansa till Sean Pälle och bete mig allmänt ostroppig. Jag älskar också det ickepretentiösa. Det är blandningen som är intressant, att få vara någonting av allt. Genompretentiösa människor är ju olidliga. Stå över ett kast och falsksjung Orup eller se ett avsnitt av Ensam mamma söker föfan.
  Jag tycker din poll är lovely btw.

 16. JAAA, det vet jag. därför blev jag cofused några sekunder, man kan aldrig riktigt veta vad UNIVERSITETET gör med människor… blandningar ftw, jag minns när alla indie-elitister blev blåröda i ansiktet när man trotsig sa att man tyckte random radiodänga var bra. och så minns jag när jag tvingade litteraturelitistryssen (du vet vem det är häähä) att kolla på grynets show och han GILLADE DET och jag såg hur han våndades. hehe.

 17. ania: haha jag vet vem det är jag. var det inte han som fick psykbryt av att du läste en liza marklund-bok också? blandningar är det bästa. universitetet fucks you up indeed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>