So fuck y’all hating for no reason

Okej muthafuckas.
Den offentliga delen av er playa haters ball är härmed avslutad.
Jag ville verkligen inte aktivera kommentarsgranskningen. Jag har aldrig velat ha den på min blogg. Jag tycker att det motsäger lite bloggens syfte som öppet forum. Det känns jävligt 1984 att kunna sitta och administrera vilka kommentarer som ska publiceras och vilka som inte ska det.
Men nu känner jag mig tvungen.

Jag kommer naturligtvis att fortsätta att publicera kritik mot mina inlägg, konstruktiva diskussioner och i stort sett alla kommentarer som ges. Men jag orkar inte med de fåtal kommentarer som enbart syftar till att gå till personangrepp mot mig och som är helt okonstruktiva och inte tillför diskussionen eller mig någonting.
Har man inget vettigare att säga än att jag borde gå i terapi, att jag är störd i huvudet eller att jag är ett jävla mongo anser jag inte att man har rätt att bli publicerad i en kommentatorsfunktion som ska fungera som ett vitalt och intressant forum för att diskutera mina inlägg vidare i. Ni tillför ingenting annat än negativ energi.
Ni får hitta på någonting annat att göra. Ta en yogakurs, läs på om mindfullness och hitta ert positiva flöde istället. Lycka till.

10 thoughts on “So fuck y’all hating for no reason”

 1. men please peops, 4 real? fett lame med sån funktion. trist att man måste bli tvungen. hoppas ni hittar en jävla yogakurs.

 2. jojo: jag ser det som en temporär lösning tills det förhoppningsvis lagt sig och the haters har gått en yogakurs.

  julia: hahaha. jag kunde inte låta bli att publicera i det här fallet.

 3. well, kanske bäst ändå? Det är ju iaf inte “måste ha ett bloggerkonto”…

  men det är trist att det fins folk som gör att anonymitet blir omöjlig bara för att dom aldrig skulle våga stå för sina infantila påhopp om dom var tvungna att anvnda sitt eget namn. pinsamt.

  du är bra.

 4. åsa: jo precis. jag vill verkligen att man fortfarande ska kunna kommentera som anonym eller utan att ha konto eller någonting sånt. då känns det här som ett bra alternativ.

 5. alltså vilka ÄR alla dessa som måste hata i kommentarer? det är ett så bisarrt beteende.

 6. grovt: Ja, det är något evolutionistiskt fel där känns det som. Människan uppfann efter flera millenier den moderna tekniken Internet och vissa nyttjar den till att skriva “gå i terapi ditt cepe” till bloggare.

 7. För övrigt hade jag min senaste tazfylla i fredags på psykologernas insparksfest. Jag minns bara att snurrade omkring med tungan hängande utanför mun.

 8. Se det så här: nu får du äntligen bekräfta Aftonbladets idé om det vitt utspridda näthatet! Visst känns det bra? :)

  Nej, i ärlighetens namn förstår jag verkligen inte de som envisas med att lägga tid och energi på att proklamera hur en blogg inte är värd deras tid och energi. Korkade personer yttrar sig korkat i alla lägen, men i bloggform går de åtminstone att moderera.

  Tack förresten för en enormt kvalitativ och underhållande blogg! Jag började läsa den bara för någon vecka sedan, men är redan ett av mina favoritobjekt i Googe Reader. Stay strong! och fortsätta lita på att de som hatar inte på något sätt representerar en majoritet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>