He’s not on my newsfeed, therefore he doesn’t exist, so poff – then move, son of a bitch

On a completely different note än föregående inlägg, bara ett litet instick:
Är det i och med “nya” Facebook som den här funktionen att man kan välja om man vill se mycket eller lite information och statusuppdateringar om en person på ens newsfeed, har kommit? Jag upptäckte den aldrig på förra Facebooklayouten i alla fall. Den måste ju vara den mest eftersökta funktionen på Facebook någonsin, i vilket fall som helst. Äntligen kan man klicka bort de där människorna man önskar att man aldrig lagt till, såhär i efterhand.

Det känns som en ljuvlig hämnd att få klicka i “jag vill se färre händelser om XX i fortsättningen”. Jorå, du kanske krossade mitt hjärta back in 2007, men tro inte att jag kommer att kolla dina statusuppdateringar i fortsättningen! Nu är det jag som har makten, mohaha!

För övrigt noteras: Det där var nog det sorgligaste passivt-aggressiva försök till upprättelse som någonsin utskrivits.

10 thoughts on “He’s not on my newsfeed, therefore he doesn’t exist, so poff – then move, son of a bitch”

 1. Funktionen har funnits, i någon form, så länge jag kan minnas. Jag har dock bara prioriterat ner riktigt perifera personer.

 2. jag använde mig av funktionen även under gamla facebook, och gud vad jag älskar den! bort med de som uppdaterar sin status varje timme med menlös info som “skall strax dricka kaffe” följt av “dricker kaffe just nu”, och bort med dem som gillar att lägga upp tolv pussbilder på sig själva och sin partner en gång i veckan.

  it’s pure heaven.

 3. Jag har alltid tänkt att det är “poof; vamoose, son of a bitch” för det tycker jag är mycket roligare.

 4. Jag älskar också den funktionen, plus funktionen att lägga de där som krossade ens hjärta i limited profile listan, “haha, nu får du inte längre se mina kort och hålla koll på vad jag gör!”. Som om dom skulle stalka en själv lika mycket som man stalkar dom…

 5. Kicked to the curb… Nu börjar man ju fatta ett och annat.

  Jag är fan ensammare på Facebook än i verkligheten.

  Jävla funktioner.

 6. Huuur har jag kunnat missa den funktionen? Det enda jag lyckades med var att kryssa i “no” på de nyheter jag inte gillade. Typ “XX is now listed in a relationship”. Jag ba “NÄHÄRU inte en chans” och klickade.
  Det enda som hände var ju att infon suddades lite, lite grann, men fortfarande var synlig och jag hade panik i två dygn över att funktionen kanske innebar att personen ifråga fick ett mail där det stod “Elin Grelsson did not approve that you are now listed in a relationship”.
  Facebookretard ftw.

  Och jo rubriken. Det finns ett Jay-Z-citat att parafrasera för alla tillfällen i livet.

 7. Vaför skulle det finnas ett Jay-z citat för varje tillfälle i livet. Klart att det inte finns. Var kommer den där övertron på gossar som honom ifrån. Så jävla larvigt. Get over it.

 8. ano: varför finns det människor som inte kan ta någon form av humor eller generaliserande glimt i ögat-överdrift utan lämnar sura kommentarer istället? så jävla larvigt. get over it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>