2 thoughts on “Månadens mest nödvändiga artikel?”

  1. Som en halvhjärtad akademiker med arbetarkomplex så håller jag med lite vad han skriver, fast det är bara ett kort utdrag så sammanhanget kan ju vara förvrängt. Men det finns en hel del akademiker-snack som går att säga på SVENSKA, vilket är lite tröttande emellanåt…

  2. Läs hela artikeln! Jag har gjort det nu och den är framförallt fantastiskt rolig, men innehåller också värdefull kritik kring hur humanioran och postmodernismen krängt till ett finspråk som bara fjärmar från verkligheten. Framförallt kritiseras språkets vaghet, vilket ju går helt i postmodernismens anda, men också leder till att det väldigt ofta inte sägs någonting. Bara ordbajsas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>