Standardmall 1A: Dåliga försök att lösa sin snarkommande framtid

Kreativ 80-talist med ett fördelaktigt yttre som vill fortsätta skriva på heltid söker dig; herre eller dam med god ekonomi för en kärleksrelation under våren 2009. Ålder, kön och utseende spelar ingen roll, så länge du har pengar.
Svar till: I desperat behov av försörjningsstöd

11 thoughts on “Standardmall 1A: Dåliga försök att lösa sin snarkommande framtid”

 1. Hade jag bott kvar i Göteborg, haft förmågan att hantera pengar samt klarat av att upprätthålla ett seriöst förhållande längre än två månader så…

  Men lycka till i dit sökande. :)

 2. Haha, den var bra! Och skulle du verkligen sätta ut en sån annons seriöst så skulle du säkert få många svar…

  Fast, en sak bara, är du inte en 80-talare och en 00-talist?

  Jag har själv ställt mig just den frågan här: http://bums.nu/1365

 3. haha, men du sökte väl en humanioratyp? och en sådan med pengar är väl en oxymoron. gör som jag, hitta nån som både pluggar littvet c och jobbar periodvis inom vården för sin arbetarstolthets skull.
  förresten liknar din kontaktannons den jag författade mentalt när jag fortfarande var fången i småstaden, om man byter ut god ekonomi med intellekt.

 4. Elin flytta in hos mig!
  Jag är tillräckligt mycket hemifrån för att inte störa dig. Samt kommer vi inte nöta på varandra. Jag är grym på att laga veganmat, göra kaffe och jag älskar ord. Fullkomligt älskar.
  Ps; Du kan få veckopeng! D.s

 5. erik: flytta tillbaka, håll i pengarna and I’m all yours i två månader (längre än så brukar generellt inte mina relationer heller hålla, så det blir nog lagom).

  ano: fan, du avslöjade min hidden agenda.

  h.c.: språknörden säger fan vad intressant! jag har aldrig tänkt på det på det sättet.

  isabelle och försörjaren: ja, däri ligger en paradox. men poängen är ju att jag bara ska ha någon som kan sugapapa/mama mig under våren. sen tänker jag ju ha en jävla massa humanioraälskare vid sidan av. men man kan ju inte skriva ut planerad otrohet i en kontaktannons. peter englund var annars ett bra förslag.

  lina: taken! när får jag flytta in?

  jojo: haha ja. den är härlig.

 6. du får flytta in när du vill. ska bunkra upp med värmeljus och julmust så är du välkommen.

 7. Hehe… Erik är bara littvet wannabe… dock smart o stenrik. Ett av mina alster hänger hemma hos honom då jag är konstnär och rik som ett mindre troll. Bor i Haga med fin balkong, du kan tom få ett eget rum att flytta in i.

 8. lina och mattias: alltså nu har jag TVÅ dundererbjudanden här. jag trodde inte att jag skulle ha valmöjlighet.
  men alltså mattias: konstnär OCH rik? jag har bestämt mig för att aldrig mer ha relationer med konstnärer och poeter för att de är precis lika opålitliga som jag är, men pengarna sätter ju det hela i ett annat ljus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>