Awaymeddelande

Egentligen tycker jag att det är väldigt fånigt att meddela sin frånvaro på bloggen. Det känns dessutom som om jag tillskriver mig någon slags viktighet, som om det sitter hundratals människor och blir nervösa och cravande när jag inte bloggar på några dagar.
Men senast jag hoppade över några dagars bloggande undrade såväl vänner och läsare vad fan jag höll på med, så någon slags befogenhet att lämna ett away-meddelande har jag väl eventuellt.

Jag är i Linköping, i min systers studentrum. Imorgon åker jag vidare till sista besöket på Bona Folkhögskola. Flera dygn av textanalys, samtal, rödvin och ingrottande i litteratur och umgänge väntar. Sedan är det tänkt att jag ska prata om Vulkan och varför man självmant trycker sitt anonyma privatliv i en bloggbok också (som om jag någonsin kommer att ha ett bra svar på den frågan). Sen ska det jobbas och gå på fester och slutredigera roman.

Jag är tillbaka inom kort. Men inte på några dagar i alla fall.

13 thoughts on “Awaymeddelande”

 1. Du kan alltid trösta dig med att medan du är borta håller jag fanan högt och bloggar om analsex igen.

 2. LSM: fast på vilket sätt hjälper det min frånvaro? har jag skrivit om analsex? (hope not, iaf post anonymitet)

  ano: hejhej! säg hej om du ser mig.

  kocken: haha, spä inte på min bloggnarcissism härnu.

 3. Nej, men skrev du inte ganska nyligen ett inlägg med rubriken att du egentligen ville blogga om analsex och länkade till något jag skrivit? Men visst, det var kanske lite långsökt.

  Jag försökte väl mest vara rolig, fast jag är ju tjej så det går inte så bra.

 4. var inte det ett privat mail till dig? eller nä just det…tror jag tog bort det sen.
  nåväl. jag förstod nu iaf.

 5. Hah, jag satt precis och funderar på om jag skulle flagga för att jag inte har internet på ett par fem dagar så att folk inte undrar vad som hänt med fyra-inlägg-om-dagen-Julia.

 6. Å, du ska till Motala och prata om Vulkan och bloggböcker. Är det öppet för den hungrande allmänheten?

  Om du har vägarna förbi Vadstena så måste du höra av dig! Vi har rödvin här också, eller ännu mer glögg :-)

  Krams!

  P.S. Jag beställde din bloggbok samma natt som du la ut den på Vulvan men har ännu inte fått den, så du får gärna ta med dig ett signerat exemplar innan du kommer ;-)

 7. notera här att jag var före dig igen med att skriva ett inlägg om hur jag hatar såna här inlägg fast inlägget ändå var ett. bwahahaha.

  men ärligt talat är det trist att inte hitta nåt nytt här på ett tag när man plötsligt har en massa tid att slå ihjäl.

 8. Julia: Do it!
  jojo: gulle, jag är snart tillbaka om jag känner mig själv rätt.
  CB: för klassen only, kan inte du boka in mig i vadstena för högläsning och prat så kommer jag? men har du mailat vulkan om det? så får det fan inte gå till. det var därför jag köpte in egna ex. hör av dig till mig om du vill köpa ett av mig istället. jag kan bjuda på portot och du får handskrivet brev som plåster på såren för att vulkan är fucked.

  Grovt: jaa, jag veet. tänkte först länka till ditt inlägg. sen tänkte jag att jag smyghalvkopierar det istället och hoppas att inte gustav påpekar det. det gick ju inget vidare.

  /åter till internetexilen

 9. Jag ville tycka synd om mig själv först, men nu tar jag gärna emot plåster på såren.

  Vadstena folkhögskola har en fin tradition att ta emot föreläsande författare, senast p o enquist, och jag ska genast tipsa dem om dig :-)u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>