Magisk brösttejp

Jag och mamma tittar på Plus. Det handlar om Therese.
Therese köpte en brösttejp att ha under tubtopen på nyårsafton.
Sverker Olofsson visar upp brösttejpen från Lindex med en Mycket Allvarlig Och Bister Min. Han uttalar Magic Breast Tape, på en oerhört tveksam svengelska.
- Kvinnor vill ju ofta vara lite extra fina till nyår, säger Sverker allvarligt. Det ville Therese också.

Thereses nyårsfest blev en katastrof. Therese som hade så roligt, som speakerrösten säger och visar bilder på hur glad Therese var och hur god mat de åt. Hon med sin fina, nya tubtop och fina räkcocktail och fina svennepojkvän. De som skulle ha en sådan trevlig afton, men så känner Therese plötsligt att det gör ont på rattarna.
Therese går in i badrummet och pillar loss brösttejpen från Lindex. Det visar sig att Therese har fått utslag. Som gör ont. Therese gråter och nyårskatastrofen är ett faktum.
Såren försvinner inte förrän Therese använt – och detta är upprörande på riktigt – både salva och plåster.

- Jag känner mig så oerhört kränkt, säger Therese och ser in i kameran.
- Nicca pleeeease, säger jag och slår pannan hårt i bordet tills det slutar göra ont inombords.

10 thoughts on “Magisk brösttejp”

 1. Jag skrattar som en gnu när jag spelar upp scenen i mitt huvud som du beskriver den. Inte åt tjejen, men åt fina fina Sverker som är bister med brösttejp i handen.

 2. Jag får utslag av vanlig jävla sårtejp, typ.

  Ska jag gå till Plus när jag får kompresser från sjukvården? (Iofs, om jag får träffa Sverker…)

 3. Haha, var såklart tvungen att kolla på svt.se. Det bästa är när hon sätter sig i soffan med allvarlig min och läser Lida av Stephen King!

 4. jag brukar få utslag av min ulltröja. ska ringa sverker asap. hade dessutom tänkt köpa magic boob tape att använda till en klänning jag ska ha på ett bröllop men nu måste jag tänka om. det får bli häftmassa och gladpack istället tänker jag.

 5. Henrik: JAAA! Hahaha, jag bara gapade av typen “men det MÅSTE vara ett skämt”.

  Christina: Nejdå, köp magic boob tape, men köp den inte från Lindex. Therese hade testat massa andra boobtejper och det var bara Lindex som gav henne sår och utslag.

 6. jag älskar såna historier om blåsta människor som mer än att blivit blåsta bara är blåsta.

 7. jag tycker synd om henne. det hon köpte skulle ju funka. för många fester har förstörts av ömmande bröstvårtor, och jag är INTE det minsta ironisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>