Pocketpreferenser på tågen just nu

Merparten av männen mellan 20-30 år läser Svensk maffia.
Merparten av kvinnorna i samma ålder läser Boven i mitt drama kallas kärlek.

3 thoughts on “Pocketpreferenser på tågen just nu”

  1. “r Svensk maffia den dar “snabba cash” killens bok? Jag tyckte iaf den var ratt olasbar….

    Jag langtar efter Bo Hanssons bok om karlek :) Snart kommer jag hemat och kan kopa svenska pocketar!!! wow.

  2. Erik: onekligen

    chall: Jag vet faktiskt inte. Någon reportagebok om Svensk maffia, tror det är ett gäng journalister (manliga företrädelsevis, som skrivit den). Tyckte mest att det var intressant att kvinnor läser om våld i en kärleksrelation och männen läser om maffian. Säger lite om vad man uppfattar som hotbild, om jag ska bli generaliserande och konspiratorisk (och det blir jag ju gärna).
    Bob Hanssons bok om kärlek har jag inte läst. Jag har allergi mot hans texter numera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>