Lägesrapport

CSN strular och jag orkar inte sitta i telefonkö i en halvtimme för att skrika “show me the money!” och få ett jävla byråkratsvar tillbaka i luren.
Mina sista pengar kommer att gå till storshopping på Apoteket i Majorna för att göra vad jag kan för att linda den här förkylningen. Show me the nässpray, echinagard, halstabletter, hostdämpande och allt möjligt knark.
När jag i somras hade hosta i fyra månader i sträck (kids, här kommer en liten lektion i förkylningar: det är supandet som gör att du aldrig blir frisk, så var det för mig) fick jag låna grannens hostmedicin med morfin i. Den är slut nu.
Vårdcentralen strular och jag orkar inte sitta i telefonkö i en halvtimme för att skrika “show me the morfin!” och få ett jävla vårdsvar tillbaka i luren.

Idag är inte vinnarlivet alls.

8 thoughts on “Lägesrapport”

 1. 1. Lös allting med CSN över "mina sidor" på deras webb. Funkar bäst.
  2. Köp inte struntprodukter för dina sista pengar. Gå hem och sov. En förkylning går inte över snabbare med dom där grejerna.
  3. Kontakta inte vården om du inte blöder, har konstiga knölar eller varit medvetslös. Det är bara slöseri med tid och pengar.
  4. Köp en bunke Ben&Jerry, se en B-film och onanera.
  /Hela världens storasyster

 2. helt onyanserat och oreflekterat säger jag HATA CSN!!!! vet inte hur många gånger jag slagits men jag är ärrad. 4 life.

 3. Mor: Tack, löser det sig inte inom kort ska jag göra det.
  Storasystern: Tack för fina råd!
  christina: De brukar vara snälla och snabba mot mig, eftersom de räknat ut att jag kommer att bli deras återbetalningsbitch 4 life, men den här gången är det hopplöst.

 4. tror den där långvariga kvasiinfluensan är väldigt common hos stressade mediaengagerade 20-nånting med vitalt nattliv. mitt råd är att gå till en läkare om du haft hosta/förkylning mer än två månader – jag gjorde det (efter FEM månader) och det visade sig vara astma. och så undvek jag sprit och stress i en knapp månad, nu är jag inte förkyld längre.

 5. Jag tror att CSN väljer ut några offer som de sedan sakta men säkert driver till vansinne. Dom satsar särkerligen pengar på vem som ska bryta ihop och gråta i telefonluren först.. Vi kanske ska bilda en stödgrupp för oss utsatta?

 6. isabelle: ja, jag håller med dig. var sjuk hela förra året kändes det som. i höst har jag hållit mig frisk hela hösten och vintern fram tills nu. började äta bättre, sova på nätterna, stressa mindre och dricka mindre alkohol. det var så enkelt alltså.

  kallskänkan: indeed

  Lou: stödgrupp JA tack. min folkhögskola lämnade in mitt studieresultat i fredags så jag skulle få csn denna vecka. eller hur?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>