Jag orkar inte mer

Bara för att jag tog helgen off och förlustade mig med personalfest, kompisfest, oändliga mängder vin och skratt samt skedliggande i 90-säng, nybakat bröd och lite ljuvt återseende däremellan vaknar man upp till feber och snöblandat regn.
Jag feberyrar om debet och kredit. Försök aldrig gå på företagarcoachning när ni är sjuka.

One thought on “Jag orkar inte mer”

  1. Debet ock kredit ja, det väcker minnen från när man först satt och tragglade med redovisning på gymnasiet och förbannade den satans dubbla bokföringen och svor att man aldrig mer skulle läsa ekonomi.
    Och hösten efter studenten satt man likförbannat på ett upprop till en ekonomutbildning.

    Min poäng? Jag vet inte om jag har någon men hade jag det skulle den nog vara att har man bara lärt sej grunden, sett ljuset som min gamla lärare brukade säga, så är resten ganska lätt. Tlls man kommer fram till bokslutet vill säga…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>