Peppen

Sitter och förbereder intervjun med lovely Pauline om någon timme och får sms från Soraya som bekräftar att vi har Karolina Ramqvist med oss i Kvällspasset ikväll. Jag gillar den här dagen.

Uppdatering: Nour El-Refai är också med! Och Elaine Bergqvist. Ikväll kommer att bli det bästa.

7 thoughts on “Peppen”

  1. precis när jag såg den här kommentaren satt jag och pratade med en vän om mitt dåliga kvällspassetsamvete. fan nu blev det ännu värre.

  2. Men bluäääööh!! Vadå dåligt Kvällspassetsamvete? Dåligt samvete hur? För att du inte kliat programmet på ryggen och köpt rosor och choklad till henne? Du gör asbra ifrån dig och där med basta.

  3. med karolina ramqvist med dig så förstår jag att du gillar dagen, och eftersom det ger mig ännu en anledning att lyssna i kväll så gillar även jag den.

  4. Skiiit! Jag glömde lyssna. Visst kan man lyssna på det via webben? Fast din far hade hört din ljufva röst på väg hem – han tyckte det var stort :). Mor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>