Varning! Att inleda en relation med en annan bloggare kan få din omnipotenta blogghybris att nå odrägliga höjder

- Vad fint du skriver om honom i bloggen, Elin.
- Tack, men det är förjävligt Soraya att ingen reagerar. Alltså vi bestämde ju att inte go official i bloggarna, men man tycker ju i alla fall att folk borde börja misstänka det.
- Vad menar du?
- Amen det börjar väl ändå bli liiite uppenbart vem det är som är min pojkvän.
- Eh ja. Vadå, alla vet ju det.
- Vadå alla vet?
- Jamen det är väl klart att alla redan har fattat.
- Tror du?
- Ja, vadå. Det är väl ingen hemlighet.
- Neej, inte bekantskapskretsen såklart, men tänk ALLA våra läsare som ingen av oss känner. De borde ju reagera!
- Ja vadå, de har väl fattat helt enkelt.
- Men varför är det ingen som kommenterar? Varför är det ingen som skriver om det? Varför bryyyr sig ingen? Vi är ju bloggvärldens bästa match och ingen jävel vågar ens fråga om det!
- Jadu…

36 thoughts on “Varning! Att inleda en relation med en annan bloggare kan få din omnipotenta blogghybris att nå odrägliga höjder”

 1. Fortsätter då mitt kommenterande från leverpastejsinlägget. Klart man bryyy se! Vad trodde du egentligen? Och dag ett för mig var väl typ runt när ni hade varit på nån konsert och bloggade om det båda två och skrev om hur fint det var etc. KOmmer inte ihåg när det var. Men sen hade man ju seen it coming miles ahead, sånt där är så mycket mer uppenbart än vad man tror, kanske såg man som hängiven bloggläsare det tidigare än vad ni själva gjorde (vill jag tro). Man är ju lite kär i er båda dessutom och då håller man ju koll på sånt där. I alla fall så anledningen till att man inte våga säga nåt är ju kanske för att ni ändå har varit lite småhemliga och jag har tänkt att ni vill ha det så liksom. Dårå. Men okej. Elin o Gustav sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G! Nöjd? :D

 2. Va? Är’re sant?! Shit asså! Det här är typ det största EVER sen Bill och Monica!

  (Jag tycker bara det är helt grymt, go you och fortsätt skriva så där fint om kärlek och ligga. Jag blir visserligen helt tårögt kärlekskrank och saknig, men på ett gött sätt.)

 3. knödel: om det är the game-konserten du menar var du före oss. om det är jedi mind tricks var du uppmärksam eller vi som inte var det.
  ja vi skulle ju vara hemliga. men det innebär ju inte att jag inte i en månads tid väntat på en kommentar av typen “alltså jag måste fråga. du och grovt initiativ?” så att jag kunde svara “inga kommentarer”. MEN DEN KOM JU ALDRIG!!

  soy: fast nu har jag ju outat det hela så nu kan jag inte skriva på det privata sättet. han är ju inte anonym längre och då är det inte okej.

  GI: jag tycker att det är rätt uppenbart vilka som är ironiska.

 4. Men jag är faktiskt inte sarkastisk! Om det var det ni mena. Jag tycker det är kul och fint.
  Och ja jag syftade på jedi mind tricks-konserten. Då börja man ju lägga ihop saker o ting. Höhö!

 5. Jaha. Och eftersom jag är den som skrivit gulleinläggen och den som outar oss är det såklart Gustav som får bekräftelsen. “Åh guu grattis är du ihop med Grovt Initativ”.
  Vafan. Är det INGEN som tänker gratta Gustav för att han har lyckats hooka upp med ett sånt jävla kap som mig?

  Hustrun: You ARE the mastermind.

 6. det är så givet vilket kap du är.

  men vad gäller knödels sarkasm var det mer den lilla undertonen av spelad förvåning i den sista delen av kommentaren.

 7. Om jag fick den typen av texter från dig Elin så skulle jag go gay på två röda!
  Förstår hur du tänker nu när du tror att du outat något som ingen visste om men hoppas ändå på fler liggainlägg. Eller att du skriver en hel frickin’ roman om ligga. Du är bra på det. Skrivandet menar jag, liggat vet jag inget om.

 8. För mig gick det upp ett ljus när du skrev att du kollat på melodifestivalen. Då kunde jag inte fatta att jag inte förstått det innan. Och man säger inget för att man inte vill outa såklart. Fast det var så himla svårt att låta bli och ba KOLLA VAD SMART JAG ÄR SOM RÄKNAT UT DET HÄR!!!1

 9. åh hurra! älskar bloggromanser. så fint när folk börjar länka varandra misstänkt ofta. träffades ni på nätet?

 10. GI: ja jag får väl köpa den teorin då.

  Soy: Jag är bra på att skriva, på att ligga och på att skriva om att ligga. Jag ska författa ett knullbrev till dig under Earth Hour så kan vi..ehum..briefa det under nyhetspausen på tisdag.

  Znai: Fan visste att mello skulle avslöja mig.

  isabelle: Yes we did.

 11. oväntat att mitt romansoutande skulle sluta med att jag raggar på en av våra gemensamma tjejkompisar.
  eh nä.

 12. meh. jag trodde det kallades ar ee ess pee ee cee tee, som aretha hade sagt. man vill ju inte snoka oinbjuden! men det verkar rackarns bra med er =)

 13. äh träffas på nätet är väl en sanning med modifikation. not that there’s anything wrong with that!

 14. asså jag visste inte! (men när jag tänker efter anade jag nog…) AAAAAAH sånt här får mig ju helt nipprig! *hönig* grattis till båda för grymt kap!<3

 15. Haha, dramaqueen har inte ens övervägt respekt-vinkeln. Underbart!

  (Ordverifiering: warlater.)

 16. GI: jaja okej. definiera hur vi träffades durå.

  Julia: erhm. jag tänkte ev flika in någonting om mina dramaqueentendenser som grund till allt det här, men sen tänkte jag att julia förr eller senare kommer att pika mig för det, så jag struntade i det.

 17. Genom hennes blogglänkningar som fick oss att läsa varandras bloggar. Rätt så internetwise I would say.

 18. Jag har minsann sett er på bild (fina ihop!) men också respekterat och varit tyst, annars hade det kommit ett grattis för längesen.
  Sen är jag en sån där som mest smyger omkring och läser utan att lämna kommentarer också. Men nuså: Grattis båda två!

 19. Jag blev lite nojig när jag gick till tåget att dina läsare skulle hata mig som värsta beyotchen för att det kanske inte framgick att jag pikade vänskapligt.

  (Jag som trodde att JAG var bloggosvärjes största kap.)

 20. men vad fint och GRATTIS! man har ju reagerat över alla dessa länkningar och att jävlar vad ni verkar umgås och prata mycket.
  ;)

 21. Hahaha!
  Jorå, det har stått klart ett tag. Väldigt roligt att du snurrar upp dig på att ingen kommenterat det!

  Fin grej, kärlek. Och kaka söker maka, apropå att vara ett kap.

 22. Helahustrun: Aha! :) Den tänkte jag inte på Och jag kallar mig Göteborgare. Måste bero på att jag egentligen är inflyttad och f.n. i exil.

 23. Det är aldrig ngnsom gratulerar mig för att jag lyckades kapa åt mig P. heller. Varför är det alltid männen som gratuleras och aldrig kvinnorna? snedvridet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>