Helena Bergman är så jävla bra!

Läs till exempel det här och det här.

Själv sitter jag på balkongen med laptopen i knät. Följer twitterflöden om Pirate Bay-domen, undrar varför en av mina romankaraktärer har valt att göra någonting helt annat än vad jag hade planerat och huruvida det är bra eller dåligt och hurrar över att jag för första gången fått prata med en fantastiskt fin och bra gynekolog i Göteborg. Min förra sysslade med ironiska skämt. Är det någon i ens liv man vill slippa ironi från så är det ens gynekolog.

Uppdatering: Lisa Magnusson skriver dagens bästa om Pirate Bay och internet.

4 thoughts on “Helena Bergman är så jävla bra!”

  1. Jag börjar lära mig att ibland måste man bara lita på sina karaktärer. Jag bestämmer saker åt dem och sen gör de tvärtom och det blir oftast BÄTTRE. Men läskigt att bara skriva utan planer!

  2. Jag som är AFK-BFF med Helena Bergman kan bara instämma. Hon är smart, rolig, vass, het och alldeles, alldeles underbar.

  3. Helena Bergman är förutom bra, smart, rolig, vass het, alldeles alldeles underbar (tack finaste BFF) dessutom jävligt smickrad, stolt och glad. Hör av dig nästa gång du är i Stockholm så tar vi en fika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>