Sköna maj välkommen, med utslagna löv och fantastiska gästbloggare

Jag har velat ha gästbloggare länge. Tänkt på olika former av gästbloggande och velat ha något koncept att följa.
Så slog det mig att jag runtom mig, i alla möjliga sammanhang, har träffat så otroligt många intressanta, begåvade, diskuterande, spännande människor. Som inte nödvändigtvis skriver eller bloggar själva, men som likväl gett upphov till en mängd texter för min egen del utifrån samtal och inspiration.
Jag bestämde mig för att maj 2009 skulle bli deras gästbloggmånad och kontaktade en mängd människor som på olika sätt inspirerat och triggat mig. Nu börjar texterna trilla in i min inbox och herrejisses vad spännande det kommer att bli.

Maj kommer att bjuda på de sedvanliga texterna från Elin Grelsson, men också en mängd andra texter. Alltifrån poesi till debattartiklar. Författarna är alltifrån min mamma och en präst till hemmafestbekanta och gamla vänner. Kloka, smarta, roliga och inspirerande människor.
Jag är jättestolt över att lämna en del av utrymmet i majs bloggande till dem och så otroligt glad och tacksam över att de tagit sig tid att skriva texter för min blogg.
Imorgon, första maj, inleds gästbloggandet och naturligtvis inleds det med ett rejält och rungande första maj-tal.

3 thoughts on “Sköna maj välkommen, med utslagna löv och fantastiska gästbloggare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>