Det närmaste en krönika om fotboll som jag någonsin kommer att komma

Jag sitter och tjurhåller på ett uppföljande inlägg om ätstörningar, synen på anorektiker och om man kan bli frisk utifrån alla kommentarer här. Men idag har jag heller inte tid att skriva det så tills dess tiden återvänder får ni nöja er med att läsa min premiärkrönika på BT Kultur.

5 thoughts on “Det närmaste en krönika om fotboll som jag någonsin kommer att komma”

  1. Innan jag ens har läst själva krönikan vill jag bara säga följande: vilken fin bylinebild som valdes, även om jag gillade skrattbilden också :D och sen, senast jag kollade så hette du inte Lena Grelsson..?

  2. Jag har aldrig hört/läst tjurhålla förut, trodde det hette tjuvhålla. Men de två kanske är utbytbara mot varann? (Googlade lite, och det verkar så.)
    Jag skall genast börja bruka detta ord. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>