Nya Bangnumret, i väntan på val-analys

Eftersom jag är synsk kunde jag redan i fredags lämna in en krönika till VK om varför valdeltagandet är så lågt i EP-valet och om hur EU ska göra för att vinna någon slags legitimitet bland medborgarna.
Dock får ni vänta tills imorgon, då den publiceras.

I väntan på den och annat åker jag till Stockholm för att möta lite bloggdejts och andra vänner, få ett “ja tack sätt igång” på ett jobbrelaterat möte (hoppas jag) och gå på Bangs releasefest för nya numret om humor där jag skriver om grabbgäng och att vara rolig tjej bland alfahannar.

2 thoughts on “Nya Bangnumret, i väntan på val-analys”

  1. Ser verkligen fram emot att läsa sin artikel i Bang. Just den frågan har gått på rundgång senaste helgen, många olika åsikter och lite allmänt machosnack från vissa killar. Mycket dragande av alla tjejer över en kam, och att kvinnor inte kan ha manliga vänner etc.
    Är man roligt tjej bland killar anklagas man direkt för att vara attention seeker. SÅ trött på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>