2 thoughts on “Elfsberg revisited”

  1. det där med benny-effekten etc som du hade med nedan sades alltså också, fast vid ett annat tillfälle. bara för att förtydliga.

  2. Jag orkade inte skriva nåt under det förra inlägget eftersom det inte fanns nåt utlagt på nätet då och det därmed var svårt att belägga min uppfattning.

    Jag blev i vilket fall som helst oerhört förvånad över tolkningen som gjordes av dig och de som kommenterade. Min reaktion var att Sören hade en sanslöst naiv bild av hur det ser ut, att han åtminstone framför kameran försöker få det att se ut som om han inte inte ALLS kan förstå varför F! inte skulle få lika mycket röster från män som från kvinnor, medan Claes i a f inte hymlar med hur det faktiskt ser ut och inte låter bli att erkänna att det är snett.

    Vad det gäller sminkningen så tycker jag att det är larvigt att ens ta upp det. Han vill ta udden av att folk förmodligen sitter och tycker att politikerna är fåfänga som inte kan gå rakt in i studion. Han har själv sminkat sig varenda jobbkväll sedan han blev ankare, det är säkerligen ingen big deal för honom personligen.

    Jag vill tillägga att jag är superfeminist, så det är inte där skon klämmer. Bara för att klargöra den saken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>