Klokaste

Någon gång vill jag träffa Niklas Hellgren och sitta och diskutera med honom i så många timmar att vi glömmer vad klockan var när vi började. Jag vill höra honom blanda privat och teoretiskt, såsom få behärskar så lysande som Niklas. Jag vill insupa hans klokheter, nicka och le.
Helst av allt skulle jag vilja ha honom som terapeut, både för mig själv och som relationsterapeut.

Tills dess nöjer jag mig med det här inlägget.

3 thoughts on “Klokaste”

  1. …och någon gång vill jag träffa Elin Grelsson och sitta och diskutera med henne i många timmar! Det vore väldigt roligt, och det har jag tänkt ända sen jag började läsa din blogg. Så säg till nästa gång du tänker besöka Stockholm! (Själv är jag sällan eller aldrig någon annanstans än i Stockholm.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>