4 thoughts on “Hej mamma, nu har jag skrivit könsord i tidningen igen”

  1. men hallå, varifrån fick du föreställningen att bara kvinnor är feminister och att slagordet bara handlar om deras sexualitet? Män är (kan vara, borde vara) också feminister.

    Slagordet säger heller inte att man måste ha bra sex för att räknas som feminist, dvs ställer inte upp något ideal för hur en feminist ska vara.

    Det enda slagordet säger är att feminister har bättre sex (förvisso utan empiriskt underlag, men det hör till slagordsformen), vilket är ganska sannolikt om man gör tankekedjan feminism > medveten > genomtänkt sexualitet.

  2. Hej!

    Läste nyss på Pelle Billings blogg om din artikel och efter att ha läst alla inlägg samt bägge dina artiklar måste jag bara få visa mitt stöd för dig. Pelle samt de flesta som svarat på hans blogg verkar ha missuppfattat poängen totalt. De tar något som är så simpelt och väljer att se flera lager (som inte finns) av det med resultat av att de missar huvudfrågan. Sexualitet och ohälsa ÄR två helt skilda ämnen och det går inte att dra paralleller så som de gjorde. Även om man har samma grundideologi så kan man självklart ha olika åsikter om vissa punkter… Det som diskuteras i inläggen handlar inte ens om artikeln, det handlar bara om femenism och hur FI utövar den och allt de inte gillar beskylls av någon anledning på dig trots att din artikel klart och tydligt handlade om FIs kampanj och dess påverkan på kvinnor. Förstår inte hur man med logiskt tänkande, förutsatt att man faktiskt läser artikeln, kan få det till att du ev försökte angripa män…

  3. En bättre paroll hade varit “Feminister vill ha bättre sex”. Då hade man sluppit både prydheten och den självgoda pretentionen att ha uppnått det man längtar efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>