One thought on “Bokhora och dokusåpepolitik”

  1. Det var ett tag sen man hörde en politiker så ivrig att begå politiskt självmord som Jan Björklund när han nyssens lanserade tanken på en ny EMU-omröstning under nästa mandatperiod. Tajmningen kunde inte varit sämre, men Björklund står som en trosviss pastor och deklarerar att euron är den enda vägen, att Sverige minsann måste vara med och betala och att “man måste våga TRO – jag tror på Europa!” Tjenare, tro kan man göra i kyrkan, när det gäller jobb, konjunkturer och ekonomisk politik vill vi ha rationell diskussion och insikt om hur ekonomiska förlopp slår konkret på olika håll.

    Trots att peter Eriksson ibland lät litet morgontrött – säkert också förvånad över att den här frågan kom upp nu – hade han inga problem alls med att i Ekot blåsa omkull Björklunds retorik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>