One thought on “Jag pratar om det i ETC”

  1. Tack för en fin artikel … så personlig och sann för säkert många av oss, kvinnor som män. Många gånger har jag sett en tendens i de här #prataomdet-samtalen att det “bara” är kvinnorna som är “offer” … Kvinnor känner väl också för det mesta lust till sex och vill … och för det mesta är det en härlig upplevelse. Går det snett kan man kanske inte alltid “lasta” mannen för det om man inte varit tydlig själv utan “stått ut”. Nu pratar jag naturligtvis inte om rena övergreppen som sådana när kvinnan varit alldeles för berusad för att medvetet samtycka eller våldsamheter … men har BÅDA varit berusade kan man ju knappast lasta bara en part för vad som skett. Därför tyckte jag dina åsikter var så väldigt sanna och bra. Du rannsakade dig själv och kom underfund med att du vuxit i självkänsla ju mer du bejakade din EGEN lust och sa ifrån om det du inte ville vara med om. Det är DET vi skall berätta för våra döttrar och söner … i mitt fall … mina barnbarn. Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>