One thought on “En roman som inte får missas och en som man med fördel kan låta bli”

  1. Gillar Schulman, när han gör det han är bra på: det vill säga vara en riktigt vass bloggare. Talkshows är väl ok, författarskapet är det inte. Tänker på Sartres bok Äcklet, en dagboksroman där karaktären plötsligt utbrister att det han skrev igår inte känns äkta, att text ska komma inifrån och inte krystas ut för att det låter bra. När jag läser Schulman får jag mest intrycket att han gör just detta, krystar ut meningar som låter bra men där känslan inför dem försvinner. Som att han gärna vill vara en av de “stora” men inte når fram. Lite synd på en annars bra skribent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>