3 thoughts on “Dagens Aftonbladet-krönika”

  1. Kunde inte skriva in det i kommentarfältet till artikeln, men tusen tack för att du skrev den! Jag var rädd att Siwe skulle gå obesvarad trots att den inte bara inbegriper victim blaming utan också ett rent förnekande av allt från hatbrott till trakasserier. Vet inte vad man skulle ta sig till utan journalister som du.

  2. Kanonbra krönika! Jag och min flickvän fick en inte så snäll knuff och massa arga ord när vi pussades i en rulltrappa, och den ganska obetydliga episoden dyker fortfarande upp i mitt huvud ibland, även om jag verkligen försöker skita i vad andra tycker och pussas bäst jag vill. Sånt här måste lyftas fram och det gör du på ett jättebra sätt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>