Lägesupdate

Hörni, det här med 30 låtar-utmaningen gick ju inte så bra. Lägger ner det. Jag har varken tid eller ork.
Jag skriver en himla massa, spelar skivor ihop med Soraya Hashim lite varstans (på lördag på Yaki-Da), ska sommarvikariera på GP Kultur denna sommar, planerar ett augustibröllop och i slutet av just augusti kommer min debutroman Du hasar av trygghet äntligen ut. Annars pussar jag på mina katter, njuter av ett förstahandskontrakt i mitt absoluta favoritområde av Göteborg och tränar en himla massa.

Hej så länge.

3 thoughts on “Lägesupdate”

  1. Det låter helt fantastiskt! Grattis till allt! Vem bryr sig om 30 låtar när det kommer en debutroman snart!?!

    Kram

  2. Njut av livet (som låter hur bra som helst, följer dig på twittter med ju..) och skriv lite när du känner för det :) Ska verkligen se till att köpa din bok när den kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>