Sommaren och framtiden

I sommar har jag jobbat på Göteborgs-Postens kulturdel.

Jag recenserade en himla massa sommarprogram. En del bra, som Amanda Svenssons och Rakel Chukris, och en hel del mindre bra, som Daniel Eks.

Jag skrev i GP:s serie om vad som hände efter de stora kulturdebatterna, ägnade nästan 10 000 tecken åt Bengt Ohlsson och blev lite misantropisk över det kulturjournalistiska klimatet.

Jag skrev krönikor om Expressens manspanel, Utöya ett år senare och Pantrarna i Biskopsgården. Dessutom har jag recenserat en hel del böcker, som en vedervärdig Amy Winehouse-biografi, Magnus Dahlströms Sken och Lina Wolffs Breat Easton Ellis och de andra hundarna

Nu är sommarlovet slut och jag sitter på ett nytt arbete. Jämte frilansandet kommer jag vara redaktionssekreterare på tidskriften Fronesis. Det känns som ett roligt och spännande steg att få arbeta med en av Sveriges bästa tidskrifter och pendla mellan Göteborg och Malmö.